Loading. Please wait...

Ingen Jul utan Julkalendern på Komplett!

En Julkalender är det perfekta tillfället att räkna ner till Julafton. I år ligger det ännu fetare julklappar bakom luckorna och storvinsten på Julafton vill du inte gå miste om. Se årets julklappstips

Måndag – lördag: Presentkort på 500:-

5 dec:  Jabra Elite 7 Pro In-Ear hörlurar
12 dec:  Roborock S6 MaxV
19 dec:  Oculus Quest 2 VR glasögon
24 dec:  Samsung 65" 4K Neo QLED TV QE65QN90 - Gaming TV

 

Så här fungerar det:
Varje kalenderdag från 1-24 december kommer en lycklig vinnare att få ett presentkort till ett värde av 500 kronor. Dessutom har vi extra fina priser varje adventssöndag genom hela julkalendern. Varje gång du deltar ökar du chansen till att få hämta hem huvudpriset som vi lottar fram bland alla som har deltagit genom hela julkalendern. Huvudpriset är så bra att självaste Jultomten vill ha det! Följ med från 1 december och bli en lycklig vinnare genom att svara på enkla frågor. 

Vinnare och villkor.
Här kan du se våra fullständiga tävlingsvillkor och vem som vunnit. Listan uppdateras löpande en till två gånger i veckan. Lycka till!

Denna tävling är varken sponsrad, stöttad eller administrerad av Facebook. Du ger information till Komplett.se och inte till Facebook. Informationen du ger används för att utse och kontakta en vinnare och raderas efter att tävlingen avslutas om en deltagare kontaktar oss och önskar det. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.